Så, efter 2-0 hemma mot Djurgården är ordningen återställd. Helt sjukt vilken skön seger, nu kan man ju äntligen få vara lite kaxig på jobbet igen, inte minst eftersom vi vann både på planen och på läktaren.

Du är allt som det ska vara, ledning i både allsvenskan och publikligan. Efter dagens insats, seger med 2-0 mot Djurgården, lever ju hoppet att det ska fortsätta så. Man har förstås en oerhört fin känsla såhär timmarna efter den finfina derbysegern. Målskyttar var Rasmus Lindkvist och Tarik Elyounoussi.

Brukar inte betygsätta spelare och tänker inte göra det nu heller, men många i AIK var bra (vilka spelare vi fått i Tarik, Adu och Robban Lundström). Djurgården var dåliga, eller vårt lag gjorde dem kanske dåliga. Man skapade ingenting av värde och det måste man ge vårt försvar cred för.

AIK var säkerligen taggat efter den svaga insatsen i cupsemin mot Dif, och det var även publiken. För i ärlighetens namn var det rätt sömnigt på läktarplats då. Mycket bättre denna söndagsafton och drygt 30 000 på läktarna. Synd att inte gästerna kan komma med mer folk.

Det finns ett gäng filmklipp på klacken uppe i min Youtube-kanal, kika gärna där. Vi snackar filmande med mobilen, men jag är i alla fall rätt snabb med att få upp klippen…

Svårt det här med att sålla…

Det blev ovanligt många bilder, när jag egentligen länge har tänkt att jag måste dra ner på antalet. Jag menar, folk lär inte orka kolla igenom allt ändå. Nu blev dock bilderna ovanligt bra, tycker jag, vilket gjorde det svårt att sålla.

Krigar på för att försöka få ledigt på onsdag då AIK åker till Örebro. Inget är klart med jag hoppas att vi ses där. Invasion en onsdag är inte kattskit. På annat håll föll damerna med 0-2 hemma mot Umeå IK, inget jag hade trott sett till försäsongen, men jag hoppas man reser sig i en serie där alla ser ut att kunna slå alla.

Och på ytterligare ett annat håll åkte IFK Göteborg på ännu en förlust, 1-2 mot Östersund. Varför jag nämner ”Blåvitt”? Jag gillar inte den klubben.

Har annars haft lite osis på sistone, tappade nya objektivet till nya kameran och det verkar ha fått sig en kyss. Det är något som inte stämmer. Sjukt, någon vecka efter att man tjackat det för tio papp, men så går det när man inte är försiktig med grejerna. Ett större problem är att jag tänkt att ta lite bilder med det, ska ha en utställning hemma i Aspudden i slutet av maj månad.

Tack för allt Lasse P. Och till sist: bilderna. Håll till godo. Ses. Joakim.

.