Det är kanske inte många som minns det eller ens vet om det, men mellan åren 2009 och 2014 eller så bloggade jag oerhört frekvent om AIK. Jag älskar att skriva och även om långt ifrån alla gillade den ganska så poppis och den är också anledningen till att jag ens plockade upp en kamera. Det var någon bloggläsare där 2009 som tyckte jag skulle ha med mig en kamera till träningarna varpå jag tog med mig en liten digitalkamera och så började min fotoresa…

Men, hur gärna ni än vill så ska jag inte börja blogga igen men det slog mig härom dagen att jag borde kolla in hur bloggfunktionen fungerar inför nästa resa, när det nu blir, och så tänkte jag att det ju kan vara bra att ha möjlighet för folk som inte har Facebook att se mina foton från matcherna. Tänkte bara välja ut några favoriter.

Hur som helst så here we go, jag ger er AIK – BK Häcken där AIK:s mål gjordes av nye dansken Mads Tychosen och dessutom första matchen för nye tränaren Henning Berg.

/Joakim Hall, Aspudden

.