En på förhand inte alldeles enkel match men AIK gjorde det man skulle och besegrade Kalmar FF med 1-0 på söndagen. Därmed håller man undan i toppen.

Jag tänker fatta mig kort i dag, folk är nog inte så intresserade av mitt svammel ändå. Är också lite trött, lördagen gick åt till att fotografera en vigsel mellan två gnagare, och sedan redigering fram till det var dags att dra på dagens match, typ.

Så, grattis till paret, och tack för att jag fick närvara på er stora dag. Men det jag jag egentligen ville säga är att jag gärna tar fotouppdrag, bara att höra av sig. Kontaktuppgifter finns på sidan. Eller mejla direkt, info@joakimhall.se eller ring 070-726 85 62.

AIK – Kalmar FF då… 0-0 i paus och lätträknade chanser från AIK:s sida i första, tror vi hade ett avslut på mål. Men hemmalaget steppade upp redan i första och i andra fortsatte man trumma på, Nicolas Stefanelli blev nerriven och Henok Goitom satte efterföljande straff. 1-0. Det räcker så.

Till denna match valde Norling och kompani att börja med spelare som Sebastian Larsson och Alexander Milosevic på bänken – gissningsvis med tanke på torsdagens viktiga match mot danska FC Nordsjälland på Tele2 Arena. Missa inte!

Bonus i dag är förstås att Djurgården, som otippat påminner om en konkurrent i toppen, bara fick 1-1 hemma mot GIF Sundsvall. Serietvåan Hammarby kan jag inte riktigt ta på allvar, de skulle kunna vinna allsvenskan fem år i rad och ändå hade man garvat åt dem. Det ska ligga i deras DNA att vara ett amatörgäng.

Finns två klipp uppe i min Youtube-kanal från dagens match mot Kalmar, här är ett av dem:

Så, tills vi ses på Tele2 på torsdag får ni ha det så jävla bra. Det ska jag ha. /Joakim

.