AIK startade med ett starkt lag i torsdagens träningsmatch mot Vasalund. Och AIK vann också programenligt, 2-1 slutade matchen där Norling luftade friskt bland spelarna inför andra halvlek.

På torsdagen spelades en stängd träningsmatch. Inte så stängd så folk slängdes ut men eftersom matchen mot Vasalund spelades på Karlberg, som i princip är en enda stor byggarbetsplats just nu, kunde man inte köra en öppen match så att säga. Trodde aldrig jag skulle få se en match på Karlberg.

Tarik och Milosevic var på plats men inte ombytta. Men det får ändå kallas för ett starkt lag som startade mot samarbetsklubben Vasalund: Linnér i mål och sen Sundgren, Pertan, Robin, Haukur, Lindkvist, Yasin, Adu, ”Koffe”, Stefanelli och Henok.

AIK hade 2-0 i paus efter mål av Stefanelli (snygg lobb) och Sundgren. I andra halvlek byttes alla ut bortsett från Yasin, som blev kapten, och Stefanelli. Men båda skulle strax kliva av. Det var spelare från U-lagen samt Albin Linnér (som spelade med Vasa i första halvlek), Bilal, Stefan Silva, Avdic, Janosevic. Något i den stilen.

Det blev inte särskilt många foton i första, var frustrerad då det var något som inte stämde med mitt objektiv. När jag kom hem var också första hälften av bilderna 5-6 mb och kvalitén därefter. Surt som fan, men tur att det var så nu och inte i samband med ett fotojobb. Måste dock ta reda på vad fan som hände…

Andra halvlek var jämnare. Vasalund fick också ett tröstmål av inhopparen Krsto Beko med förflutet i AIK U. Det var ungefär det jag hade att säga om matchen.

Såg annars fram emot att träffa en massa folk i Vasa, som tränarna Nebojsa och Nahom. Och lagledaren Francisco förstås. Målvakten Sebastian Winther, Kenny Pavey, Mansiamina, Adam Ben Lamine och Moshito var med, men saknade Mörfelt. Melker Antonsson och Yussuf Saleh, han tittade dock på.

Så med det sagt, här kommer bilder från matchen. Själv ska jag börja fokusera på midsommar då jag inte ska göra ett skit. Hej.

.