Aningen sent, men nu kommer bilderna från AIK:s överkörning av Trelleborgs FF på Friends Arena i söndags. Har helt enkelt haft lite för mycket att göra…

I söndags var vi runt 13 000 åskådare som såg AIK besegra Trelleborg med 2-0 efter mål av Robin Jansson (för andra matchen i rad) och kapten Henok Goitom (som fortsätter leverera mål). Siffrorna kunde ha varit betydligt mycket större, det kändes som att AIK hade 100-0 i målchanser.

Nu är jag lite sen med bilderna, men jag hade ett bröllop att fotografera ute på Värmdö i lördags (se bild nedan) och ett dop i Drottningholms kyrka innan söndagens match. Ja, det blev helt enkelt lite mycket.

Att vi var 13 000 mot Trelleborg låter inte bra. Men vi mötte trots allt Trelleborg, en söndag klockan 17:30 samtidigt som AIK mest fokuserat på kommande derby mot Hammarby. Så känns det i alla fall. Historiskt sett en bra siffra men jag tycker att ett guldjagande AIK förtjänar mer folk. Och det lär det bli på lördag då Andreas Alms BK Häcken, med Viktor Lundberg i laget, kommer till Friends.

Är inte jättesugen att skriva jättemycket om söndagens match (har ytterligare två bröllop vars bilder jag måste fixa i veckan) men vill ändå ge cred till Norra Stå. Visst, det går upp och ner ibland men klacken kan man i alla fall alltid lita på. De är inte som med Djurgården som verkar vara typ 150 pers numera.

Hörs efter lördagens match. Obligatorisk närvaro nu, killar och tjejer. Och missa inte att AIK har en kampanj som går ut på att bjuda en vän och där plåtarna bara kostar 49 kronor! Läs mer på bland annat Sol Invictus hemsida.

.