För andra dagen i rad befann jag mig på Karlberg under fredagen för att fotografera AIK:s träning. Sista chansen innan man stänger träningarna under helgen.

Den lediga torsdagen följdes upp av en lika ledig fredag, om man bortser från att jag jobbar kväll på en ungdomsgård i Fruängen. Passade på att besöka Karlberg.

Inledningsvis hade jag lite roligt åt Oscar Linnér, brorsan Albin och U19-lagets målvakt Gustav Nyberg, som gör sitt sista år som junior. ”Det blir häftiga bilder om man balanserar bollen på huvudet”, sa jag till storebror Linnér.

Oscar kämpade på men hade åtminstone inledningsvis lite problem med tekniken. Då gick det bättre för Albin och Gustav och målvaktstränare Thomas Thudin sa att Oscar skulle få köra extra träning i teknik.

Utöver Albin och Gustav var även Bilal Hussein med på träningen. Av de tre var det Albin som inte körde hela passet utan det blev en del träning på egen hand. Men… Jag är inte på plats på Karlberg för att skriva halvtaffliga rapporter utan för att fotografera.

Så… Här kommer dagens bilder. Och kom ihåg att jag alltid är intresserad av olika fotouppdrag. Ta gärna en titt i min portfolio. Vi ses mot Göteborg på måndag (och förhoppningsvis på Hovet under lördagen).

.