På fredagskvällen fick jag chansen att fota två duktiga unga tjejer. Inte så ofta jag fotar just porträttfoto men tycker det blev riktigt bra.

Fredagen spenderades i Aspudden då jag fick chansen att fota två unga tjejer, Christina och Johanna, som var riktigt duktiga. Jag tycker att bilderna blev väldigt fina, så fina att det vore synd att inte visa upp dem. Kanske kan jag få chansen att fota någon AIK-spelare nästa gång, värt att höra sig för känner jag.

Jag är alltid, som vanligt, intresserad av fotojobb. De här bilderna är tagna inomhus på kvällen, och helt utan tillbehör. Fantiserar om vilka bilder det skulle kunna bli i en riktig studio, med blixtar och andra attiraljer…

…och bara för det har jag och min vän David Lee, en jävligt duktig fotograf och trevlig lirare, hyrt en studio på fredag. Så är man intresserad av att vara med, eller har något kneg till mig, så går det bra att höra av sig. Antingen per mejl, info@joakimhall.se, eller på telefon 070-726 85 62. Kan även nås via Instagram, @joakimhall.

Nu blir det att ladda om batterierna, ska fota ett av IFK Aspudden-Tellus ungdomslag här på Aspuddens IP. Och i morgon blir det äntligen bortamatch igen, den första sedan i Dubai i februari, då jag åker med Black Army ner till Borås. Tror att det kommer att bli en exklusiv fotospecial från resan.

.