AIK går fortsatt bra medan Elfsborg är under isen. På söndagen vann AIK med finfina 5-2 sedan argentinske Nicolas Stefanelli satt tre baljor för de svartgula.

Jag gillar söndagsmatcher, de är oftast tidiga. Skönt när man börjar 07:40 på måndagen, men surt att matchen började så sent som 17:30. Samt det faktum att jag har lite för mycket att göra efter matcherna. Bilderna ska redigeras, klipp ska upp i min Youtube-kanal, bilder ska skickas till AIK och så ska ju exempelvis Instagram och Twitter uppdateras. Men, ska inte klaga. Det är ändå skoj.

 

Söndagens match slutade alltså 5-2 och då passade Daniel Sundgren även på att missa en straff. Eller straffen räddades, det var returen som missades. Det var svagt om man ska vara ärlig, trist också för Daniel då hans pappa Gary Sundgren var på plats som ”matchens Åbro-hjälte”.

Efter 6-1 borta mot Häcken och nu 5-2 är AIK återigen ett starkt höstlag, synd bara att Djurgården samtidigt vann borta mot GIF Sundsvall. Men då klockan precis passerat midnatt har jag inte tid med något längre utlägg, utan vill bara bjuda på bilder från matchen där även Johan Blomberg och Haukur Hauksson hittade rätt utöver Stefanellis hattrick. Hos gästerna fick förre gnagaren Daniel ”DG” Gustavsson sätta ett tröstmål.

Här är bilderna från matchen. Jag vet inte vad som hände denna afton, brukar ha svårt att få till bra bilder inne på Friends Arena men denna gång gick det jävligt bra. Klicka på valfri bild nedan för ett bildspel. Precis som vanligt.

.